• 091 729 6869
  • 091 604 6729

Fotona – laserska industrija

22. siječnja 2015.

FOTONA – odabir savršenstva

Osnovana 1964. godine, samo četiri godine nakon izuma prvog lasera, FOTONA je jedna od najiskusnijih svjetskih tvrtki u razvoju visoke tehnologije laserskih sustava, priznata kao svjetski lider u dizajnu, proizvodnji i podršci naprednih laserskih sustava iz područja:

medicine (estetike, kirurgije, ginekologije)
stomatologije
industrije i obrane

FOTONA je jedini veliki proizvođač medicinskih lasera čija se proizvodnja isključivo temelji na komponentama iz strogo testirane vlastite proizvodnje.

Dugotrajna predanost savršenstvu pozicionira FOTONU izvan okvira konkurencije, također i osigurava vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i izdržljivost njezinih lasera.

Izvrsna obuka i podrška

Kako bi se osigurao kontinuirani rast znanja i obuke liječnika, FOTONA se u suradnji sa Zdravstvenom i laserskom akademijom, udružila s vodećim svjetskim stručnjacima.

FOTONINI kupci imaju pristup stručnim radionicama, individualnim treninzima, hands-on demonstracijama, kao i sudjelovanjima u međunarodnim kliničkim studijama i znanstvenim simpozijima.

Odabirom FOTONE osiguravate razinu savršenstva u svom radu, koja je neostvariva s bilo kojim drugim laserskim sustavom i osiguravate najveći uspjeh s najboljim laserskim proizvodom na svijetu.