• 091 729 6869
  • 091 604 6729

Laserska tehnologija u stomatologiji

22. siječnja 2015.

FOTONA – Vodeća stomatološka laserska industrija

Najnovija generacija dentalnih lasera iz temelja je promijenila stomatologiju uvođenjem novih tretmana koji su brži i učinkovitiji, te se obavljaju uz nikad veće zadovoljstvo i pacijenata i liječnika.

S više od 45 godina iskustva u laserskoj tehnologiji, FOTONIN vodeći model LIGHTWALKER svojom nedostižnom preciznošću, učinkovitošću i lakoćom rukovanja, pomiče dentalnu industriju prema granicama savršenstva.

Iza tvrtke FOTONA je više od 45 godina iskustva u razvoju korištenja laserskih tehnologija za medicinske i industrijske svrhe. Njihov vodeći model LIGHTWALKER svojom nedostižnom preciznošću, učinkovitošću i lakoćom rukovanja, pomiče dentalnu industriju prema granicama savršenstva.

FOTONA je bio prvi proizvođač koji je spojio dvije komplementarne valne duljine lasera (Erbium:YAG i Neodymium:YAG) u jedan sustav (Twinlight, 1994) također i prvi koji je razvio dentalni laser koje nadmašuje konvencionalne bušilice (Fidelis Plus II, 2004.).

Revolucionarni sustav LIGHTWALKER AT, uveden 2011. godine, prvi je dentalni laserski sustav na svijetu s ugrađenom tehnologijom laserskog skeniranja kao i prvi koje upotrebljava QSP puls tehnologiju za vrhunsku preciznost i performanse.

Prednosti dentalnog lasera FOTONA uključuju:

cijeli niz tretmana tvrdih i mekih tkiva
amputaciju i rezanja tvrdog tkiva s izuzetnom preciznošću
učinkovite i jednostavne endodontske tretmane
kirurške zahvate bez krvarenja ili s malim krvarenjem, uz simultanu dezinfekciju
jednostavan odabir načina rada
veće zadovoljstvo pacijenata i manje opterećenje za liječnike
izvrsnu obuku i podršku
Primjene lasera LightWalker