• 091 729 6869
  • 091 604 6729

LM-Arte – inovativni instrumenti u estetskoj dentalnoj medicini

15. prosinca 2016.

U tvrtki LM nikad ne spavaju na lovorikama, već neprestano prate razvoj novih tehnologija u medicini, ali i osluškuju želje i zahtjeve dentalnih stručnjaka. Tako je nastala i LM-Arte, linija inovativnih instrumenata koji se koriste u estetskoj stomatologiji.

Instrumenti su razvijeni u suradnji sa “Style Italiano”, grupom pasioniranih stručnjaka koji su specijalizirani za estetsku restorativnu stomatologiju. LM-Arte instrumenti posebno su dizajnirani za postavljanje kompozitnih slojeva. Izrađeni su od LM-DuraGradeMax visokokvalitetnog, poliranog i neljepljivog čelika, čija svojstva u mnogome olakšavaju rad dentalnim stručnjacima.

Svaki od sedam instrumenata iz linije LM-Arte prepoznatljiv je po svojoj boji i nazvan po svojoj primarnoj funkciji. LM-Arte ručni instrumenti uspješan su spoj naglašene ergonomije i visoke kvalitete izrade, koji svojom funkcionalnošću omogućuju brži, precizniji i učinkovitiji rad pri restorativnim postupcima.

Želite li saznati više o cijenama ili samim proizvodima, ne ustručavajte se nazvati ili nam postavite upit putem kontakt-obrasca na našoj web stranici, a mi ćemo vam odgovoriti u razumnom roku.