• 091 729 6869
  • 091 604 6729

LM-ErgoVet dentalni instrumenti za veterinarsku stomatologiju

16. prosinca 2016.

Odnedavno smo ponudu opreme i instrumenata za stomatološke ordinacije i laboratorije proširili paletom visokokvalitetnih proizvoda skandinavske tvrtke LM-Dental. Kao novitet u ponudi, izdvojili bismo dentalne instrumente za veterinarsku stomatologiju LM-ErgoVet. Ponuda obuhvaća dijagnostičke ručne instrumente za otkrivanje zubnog kamenca, karijesa te nepravilnosti na površini zuba. Također, ponudu sačinjavaju i ručni instrumenti za otklanjanje blažih i umjerenih oblika kamenca i karijesa te ekstrakciju zuba kod kućnih ljubimaca.

Svi LM-ErgoVet ručni instrumenti imaju ergonomsku silikonsku LM-ErgoMax ručku. Klasično dizajnirana, funkcionira dobro u svim kliničkim postupcima i pruža lagan i kontroliran stisak bez klizanja u radu. Svi instrumenti su izrađeni od nehrđajućeg čelika visoke trajnosti i otpornosti na habanje.

Shodno poslovnoj filozofiji tvrtke LM, pri dizajniranju i izradi pazilo se i na najsitnije detalje. Vrh svake sonde za ispitivanje je zaobljen, čime se sprječava moguće oštećenje zubnog mesa, a mjerna skala na sondi u razmacima od 2mm, pomaže u analiziranju dubine parodontalnog džepa. Identifikacija u radu je olakšana istom bojom ručice jedne linije instrumenata te kodom i imenom proizvoda otisnutim na ručici.

LM-ErgoVet dentalni instrumenti za veterinarsku stomatologiju nastali su kao rezultat dugoročnog promišljanja i uvažavanja potreba veterinarskih ordinacija za ergonomskom i kvalitetnom opremom koja će pomoći u održavanju zdravlja zubi kućnih ljubimaca.