• 091 729 6869
  • 091 604 6729

Nice touch

Fiziološka stolica Syncro s 4 memorijska položaja, nultim radnim položajem i Trendelembourg pozicijom kod šoka. Sinkronizirani pokreni leđnog i nožnog naslona. Podesivi naslon glave s 3 zgloba, ugodan za odrasle i djecu. Nasloni za ruke. Ugrađen sigurnosni sistem.

Doktorska jedinica s “pantografskom rukom” posjeduje LCD touch screen tastaturu (NICE TOUCH), silikonsku podlošku koje se može odstraniti i dezinficirati, čitač X-ray slika i tacna za instrumente. Na jedinicu se može ugraditi do 6 različitih instrumenata:

1 x puster Luzzani s 3 ili 6 funkcija
1 ili 2 biča za turbinu lux
1 ili 2 električnih mikromot ora Bien Air MCX Led bez četkica
1 x skidač kamenca EMS / SATELEC s osvjetljenjem ili bez
1 x lampa za polimerizaciju Miglionico / Stelec ili Moon TKD
Regulacija vode za sve nasadne instrumente
Ugrađen sistem anti-retrakcije za sve instrumente.

Asistentska jedinica montirana je na duplo artikuliranu ruku ili opcionalno na pantografsku ruku. Ima tipkovnicu za upravljanje i može se ugraditi s 4 različita instrumenta: malom sisaljkom, velikom sisaljkom, pusterom, lampom za polimerizaciju ili intra-oralnom kamerom.

Vodeni blok s okretnom keramičkom fontanom ima mogućnost ugradnje mini-separatora vode-zraka, separatora MST1 Metasys, sistema za dezinfekciju, boce za destiliranu vodu na instrumente ili peristaltičke pumpe. Također opcionalno se može izabrati i grijač za toplu vodu u čaši.

Reflektor Faro Edi ili Faro Alya Led.
Mogućnost ugradnje multimedija paketa (kamera, monitor, ugradbeni PC).
Multi-funkcionalni nožni upravljač
Stolica za terapeuta STAR ili za asistenta ROLLER
Nasadni instrumenti po izboru

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakav upit.