Pravne napomene

Poštovani korisnici, dužni smo vas upozoriti na pravne napomene vezane za korištenje i sadržaj ove web stranice, stoga vas molimo, odvojite nekoliko minuta vašeg dragocjenog vremena i upoznajte se s istima, a sve sa svrhom obostrano kvalitetne međusobne zaštite i što bolje međusobne suradnje.

Svi korisnici koji pretražuju sadržaj ove ili drugih web stranica za koje postoje poveznice, svojim pristupom tim stranicama bezuvjetno i bez ograničenja pristaju koristiti stranice u skladu s niže navedenim odredbama i/ili pravnim uvjetima.

Web stranica i njen sadržaj u vlasništvu su tvrtke “Aether” d.o.o. Svi korisnici koji pristupe ovoj web stranici, sadržajem i podacima s iste smiju se koristiti isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost, bez bilo kakvog neovlaštenog kopiranja ili umnožavanja djelomičnog ili čitavog sadržaja web stranice za bilo kakve komercijalne ili druge svrhe, osim izričito uz prethodno pismeno odobrenje tvrtke “Aether” d.o.o. koja o razlozima za činjenje takvih radnji mora biti pravodobno obaviještena, pri čemu tvrtka ničime nije obvezna ishoditi takvo odobrenje.

Web stranica sadrži i poveznice na druge internet stranice proizvođača čiju medicinsku opremu i instrumente zastupamo, a nad kojima nemamo nikakvu kontrolu niti odgovornost za moguće posredne ili neposredne štete koje bi korisnici mogli imati pregledavanjem sadržaja tih web stranica. Uz prethodno navedene slučajeve, tvrtka “Aether” d.o.o. isključuje preuzimanje bilo kakve odgovornosti za moguće kršenje autorskih prava neovlaštenim preuzimanjem, kopiranjem ili distribucijom sadržaja s ove web stranice ili bilo koje druge web stranice za koju postoji poveznica, a koje su u vlasništvu trećih osoba koje na bilo koji način mogu/ne moraju biti povezane s tvrtkom “Aether” d.o.o. Zaštita autorskih prava te zakonske odredbe po pitanju kršenja istih, razlikuju se od države do države, te se na različiti način mogu i protumačiti.

Tvrtka “Aether” d.o.o ničime ne može jamčiti nepostojanje računalnih virusa kako na ovoj web stranici, tako i na bilo kojim drugim internet stranicama prema kojima vode poveznice, a koje su u vlasništvu trećih osoba; tvrtka “Aether” ne preuzima nikakvu zakonsku odgovornost za štete uzrokovane računalnim virusima koje kao rezultat pretraživanja ove stranice ili njenih poveznica, te eventualnog preuzimanja sadržaja s istih, mogu nastati u računalnim sustavima korisnika ili njima pridruženih osoba/tvrtki s kojima razmjenjuju podatke elektronskim putem.

Također, u zaštiti vaših i vlastitih interesa, te kako biste u svakom trenutku raspolagali kvalitetnim i korektnim informacijama, tvrtka “Aether” d.o.o. nastoji sadržaj ove web stranice održavati što je moguće vjerodostojnijim, ali ne možemo snositi odgovornost za točnost i potpunost objavljenih podataka. Posebice se to odnosi na sve web stranice na koje vode poveznice, a koje su u vlasništvu trećih lica, nad kojima nemamo nikakvu kontrolu, te za točnost informacija objavljenih na tim internet stranicama, kao ni za moguće materijalne ili nematerijalne štete nastale uporabom tih informacija, ne snosimo nikakvu odgovornost.

Svi nazivi proizvoda koji se pojavljuju na ovoj web stranici, bilo u tiskanom obliku odnosno imenom, bilo zaštićenim robnim žigom, intelektualno su vlasništvo tvrtke “Aether” d.o.o i/ili trećih osoba, te korisnici web stranica nemaju nikakvo pravo korištenja istih u bilo koje svrhe.

Tvrtka “Aether” d.o.o. obvezuje se manirom dobrog gospodara, čuvati i držati u strogoj tajnosti sve vaše poslovne i osobne podatke, te jamčimo kako prikupljene podatke ni u kom slučaju nećemo ustupati trećim osobama. Vaše kontakt podatke koristiti ćemo prvenstveno za potrebe međusobnog poslovnog komuniciranja i eventualnu promidžbu naših usluga ili prodajnih akcija. Vaše podatke možemo proslijediti na uvid i korištenje trećim osobama ISKLJUČIVO na vaš zahtjev i uz vaše prethodno pismeno odobrenje. U protivnom, tajnost vaših podataka ostaje nepovrediva.

Tvrtka “Aether” d.o.o. zadržava pravo izmjene i dopune kako izgleda i sadržaja web stranice, tako i pravnih napomena i uvjeta korištenja iste, a bez prethodne najave i bez preuzimanja bilo kakve odgovornosti za moguće posljedice.

aether

Trebate stručan savjet ili pomoć s Vašom stomatološkom opremom?
Naš tim stručnjaka je tu za vas!

Smanjite mogućnost pojave tehničkih kvarova redovnim održavanjem Vaše opreme.

Kontaktirajte nas


Izrada: DevaDesign