O nama

Tvrtka smo za opremu i servis stomatološke opreme sa sjedištem u Rijeci. Naša osnovna područja djelovanja protežu se od Rijeke i okolice, preko cijelog Istarskog poluotoka, pa sve do Zagreba, te dijela Sjeverne Dalmacije, uključujući Zadar i okolicu.

Naš tim čine vrhunski stručnjaci koji su pažljivo educirani kako bi svoje zadatke obavljali na najvišem mogućem nivou, s ciljem pružanja zadovoljstva našim kupcima te unapređenja razvoja i ugleda naše tvrtke.

Kontaktirajte nas

Povijest i razvoj

Kao obiteljska tvrtka osnovana 2007. godine, naš prvotni fokus bilo je servisiranje i održavanje stomatološke opreme. Međutim, kako bismo udovoljili potrebama naših klijenata i pružili im sveobuhvatnu ponudu, odlučili smo proširiti naše poslovanje.

Danas smo direktni distributer i tehnička podrška priznatih svjetskih proizvođača stomatološke opreme kao što su Planmeca, Fotona, Miglionico, KaVo, NewMed, Cattani, Bien Air, Ionix, SciCan, FKG Dentaire, LM-Dental i mnogi drugi.

Aether tim

Mi smo mali, ali iskusni tim koji se hrabro suočava s impozantnim projektima, s dovoljno vremena i pažnje za svakog klijenta.
 • Aether - Robert Travica Aether - Robert Travica

  Robert Travica

  Direktor tehničkog odijela i CEO

  Glavni junak naše priče, profesor je elektrotehnike i strastveni rješavač najkompliciranijih problema medicinskih uređaja s 25 godina iskustva u području tehničke podrške. Njegova strpljivost se ističe kad je u pitanju edukacija korisnika, te s veseljem dijeli svoje znanje. Veliki je ljubitelj lasera i sretan je kad vidi da mladi liječnici prepoznaju važnost i prednosti ove tehnologije. On je osoba s kojom ćete najviše surađivati tijekom provedbe projekata: savjetovanje, projektiranje, nadziranje, montaža.

 • Aether - Bianca Alice Luiza Travica Aether - Bianca Alice Luiza Travica

  Bianca Alice Luiza Travica

  Manager i CEO

  S više od 20 godina bogatog iskustva u stomatološkom području, s naglaskom na logistici u Rumunjskoj i Hrvatskoj, pravi je "čarobnjak" za rješavanje svih financijskih izazova tvrtke. Bez obzira na to trebate li popuste, plaćanja na obrocima ili druge kompleksne financijske konstrukcije, osoba je koja će vam pružiti individualni pristup s blagošću i fleksibilnošću.

 • Aether - Zorica Medica Aether - Zorica Medica

  Zorica Medica

  Administrator

  Administrativna referentica koje zna stanje skladišta u svakom trenutku. S njom ćete biti u kontaktu u vezi isporuke, dostupnosti robe i fakturiranja.

 • Aether - Tamara Godinić Aether - Tamara Godinić

  Tamara Godinić

  Voditelj prodaje

  Stručnjak za prodaju i marketing. S visokim komunikacijskim vještinama, gradi kvalitetne odnose s klijentima u kojima se osjećaju dobrodošli da se obrate za pomoć i rješenja.

 • Aether - Dino Ćućić Aether - Dino Ćućić

  Dino Ćućić

  Tehnička podrška

  Radišan kolega koji je uvijek u akciji, spremno se suočava sa izazovima i željan je naučiti još više. Kako voli brze automobilske utrke, tako i brzo rješava Vaše tehničke poteškoće.

 • Aether - Saša Višnić Aether - Saša Višnić

  Saša Višnić

  Tehnička podrška

  Inžinjer strojarstva s visokim odlikama organiziranosti, metikuloznosti i studioznosti. Nakon dugogodišjeg rada na najvećim kruzerima svijeta sada svu svoju energiju usmjerava za rješavanje zadataka u radioni.

 • Aether - Damir Šnjarić Aether - Damir Šnjarić

  Damir Šnjarić

  Dr. med. dent. spec. - svjetski stručnjak i predavač, strastven je ljubitelji endodoncije i lasera. Svoje znanje širi u fakultetskom okruženju i na raznim tečajevima.

 • Aether - Tina Babić Aether - Tina Babić

  Tina Babić

  Dr. med. dent. – vanjski suradnik za područje lasera.

 • Aether - Ivan Delić Aether - Ivan Delić

  Ivan Delić

  Dr. med. dent. – vanjski suradnik za edukacije na području digitalne stomatologije.

Reference
aether

Trebate stručan savjet ili pomoć s Vašom stomatološkom opremom?
Naš tim stručnjaka je tu za vas!

Smanjite mogućnost pojave tehničkih kvarova redovnim održavanjem Vaše opreme.

Kontaktirajte nas


Izrada: DevaDesign